top of page

Natura mini

13 900 FtÁr
Várhatóan 2 héten belül újra elérhető
  • Azok az élethelyzetek, amikor nem kell a fél otthonunkat a táskánkban magunkkal vinni adnak egy utánozhatatlan szabadságot. Koncertek, nyár esti séták és baráti találkák ihlették legkisebb Hátinkat, a Minit.

    Sokat rágtátok a fülünket, hogy tervezzünk egy crossbody táskát, így jópár hónap intenzív tervezés és tesztelés eredményeképp megszületett a leghátisabb kistáska, amit csak el tudunk képzelni. Igazán unisex darab lett, a végleges mintadarabok le se robbannak rólunk, folyton cserélgetjük egymás között a Blake és Natura MINI-t. A név ne tévesszen meg, apró mérete ellenére az ültetett kialakításnak köszönhetően meglepően sokminden fér bele. A telefon, kulcs, pénztárca, napszemüveg és neszesszer mellet egy e-bookot is kényelmesen magaddal vihetsz, ráadásul egy zsebet is rejtettünk bele, hogy könnyebben megtaláld, amit keresel.

    Hordhatod kersztbe, hátul-elől, vállon, könnyen hozzáférsz a cuccaidhoz, egyszerűen tudod ki-be húzni, így gyorsan előkaphatod belőle a telefonod, kulcsod vagy a pénztárcádat.

kedvenceitek