top of page

Carson Coma mini

12 900 FtÁr
 • A Háti x Carson Coma Mini a legjobb pajtid lesz a nyári, koncertezős-fesztivál szezonban.

   

  Kívülről abból a plakátból láthatsz darabokat, ami a zenekar V. születésnapja alkalmából megrendezett MVM Dome-os koncertjüket reklámozta a budapesti Deák téren. A plakát minden részlete mozgalmas volt, így nincs két egyforma táska, mindegyik teljesen egyedi. A plakát egy erős, PVC molinó, ami bírja a strapát. Sajátossága, hogy a nyomaton idővel karcok jelennek meg, ami esetünkben kapóra jött, hiszen egy karcos rockzenéhez mi passzolhatna jobban?

   

  Belül kapott egy bélést, amibe került egy zseb is, így könnyen előkaphatod a telód, amikor valami őrültség történik a színpadon. Könnyen ki-be tudod húzni, így nem maradsz le egy pillanatról sem. Hogy mindenki jól lássa, hogy Te bizony egy Carson Coma rajongó vagy raktunk a táskákra egy hímzett felvarrót, nem sokkal a fa Háti biléta fölé. A kötelek ennél a táskánknál is nyers pamutból készülnek, így ha méretre vágnád magadnak, a felesleg nyugodtan mehet a komposztba.

   

  FONTOS! A Háti és a Carson Coma is kiáll a jó ügyekért, ezért úgy döntöttünk minden eladott Háti X Carson Coma táska után 1000 Ft-al támogatjuk a BAGÁZS Egyesület munkáját!

kedvenceitek